2 Ağu 2012

Fener Güm Güm Güm !!! (Fenerbahçe- Vaslui)

Ve sonunda hasret bitti.

Çubuklular sahaya indi.

Çoşku vardı, özlem vardı, HABABAM vardı...
Dün Okul Açık okuldan kaçmış maça gelmişti. Karton şapkalarla, bir efsaneyi ait olduğu yerde; Fenerbahçe tribünlerinde andılar. Ve çok net bir mesaj verdiler: "Hababam Ruhuyla"

Okul Açık dün akşam yine kitabın tam ortasından konuştu. 

Maç bitişini beklemeyip stadı terkedenlere, 90 dakika sadece ıslıklamaya ve ya alkışlamaya gelenlere, tribünlere Fenerbahçe yorumculuğu için değil 90 dakika susmaksızın takımı ateşlemeye gelinmesi gerektiğini hatırlattılar...

Bize bu Fener sevgisini aşıladıkları için ne kadar minnettar olsak azdır; Rıfat Ilgaz'a, Münir Özkul'a, Kemal Sunal'a, Halit Akçatepe'ye ...








--------

Saha içine bakarsak eğer,

Takımın alışması ve maç temposunu yakalaması için epey bir zaman var gibi görünüyor. Eskisi gibi olmak için yeterli süre de var zaten.

Yeni transferlere gelince; Kuyt ve Egemen, Fenerbahçe'nin birliğine ve beraberliğine hemen uyum sağlamış. Diğerleri için bence daha zaman var sabredersek, herkes kendini bulur ve herkes bir bütünün parçası olur.

Bunların dışında,

Fenerbahçe'nin süperstarlara ihtiyacı yok açık ve net! Ruhunu ortaya koyan, sahada adım atmadık yer bırakmayan her sporcu, Fenerbahçe için yeterince mücadele etmiş demektir. Hele ki , sahada Fenerbahçe için mücadele edip savaşan "Fenerbahçeli" futbolcular varken - ve onların başında "Kocaman" ruhuyla Fenerbahçe'yi yaşayan bir "Adam" varken, milyon dolarlar harcanarak getirilecek bir süper yıldızın dengeleri bozacağı gibi, o ruhu da öldüreceği kanaatindeyim.

Son olarak; Maç önemliydi, skor önemsiz. 

Tribünler ve sahadakiler üzerlerine düşeni yaptığı sürece, Fenerbahçe'nin sırtı asla yere gelmez, FENERBAHÇE YIKILMAZ.

Hababam Güm Güm Güm!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder