31 Tem 2012

Hasret Bitiyor... Fener'in Maçı Var!

12 Mayıs 2012'den bu yana tam 2 ay 18 gün olmuş; Fener'i sahada görmeyeli.

12 Mayıs...

O günden sonra ne oldu peki? Ne değişti?

O gece Kadıköy'de yaşananlar neyi değiştirdi?

- Hiç bir şeyi. Sadece biz daha fazla özledik.

Bunun dışında ise;

O gece yaşanan Polis dehşeti, bir çok suçsuz ve üstüne üstlük bazısı Fenerbahçeli olmayan bir çok insanın tam 70 gününü çaldı (Sadece tutuklu yargılananlar değil, tutuksuz yargılananlar da bu eziyeti yakından hissettiler). Sonunda Tribünler, Polise karşı mahkemede bir zafer kazandı ama bu Hasan ve Bilal 'in kaybettiği 2 ay 10 gününe karşılık gelmiyor maalesef, sirenli otomobilde darp edilip, elinde sigara söndürülen Mustafa'nın acısını dindirmiyor.

Ama geçti, gitti, bitti.... Bilmiyoruz.

Aziz Yıldırım her ne kadar Polis'in taraftara karşı olan tutumunu eleştirsede, soluk mavi gömleklilerin stadlardan bir an evvel ayrılması gerekiyor. Aksi taktirde ağır tahrik oluşturan durumlarda her zaman üzerine düşeni yapıyor Çevik Kuvvet.

Örneğin; Okul Açık'ın sahaya açılan kapısını demir çubuklarla açarak, nedensiz yere taraftara gaz sıkarak gerilimin ateşini körüklerken, İstanbul'un başka bir köşesinde sarıya kırmızı olarak cevap veriyor; itaatkar bir şekilde.

Neyse,bu konu uzar gider. (asıl amacım yeni sezonla ilgili bir kaç kelam etmekti, tutamadım kendimi kusura bakmayın.:)

Konuya dönelim.

Yarın Fener sahaya çıkıyor, yeni sezon başlıyor...

Yeni sezon, yeni tribünsel hareketler, enfes goller, kareografiler, havaya kalkan yumruklar...

Hasret bitiyor, sevdamızla buluşuyoruz.

Yarın, stad içinde ilk omuz omuzamızı da yapıyoruz.

5 Maçlık cezadan önce son görüş olacak Saraçoğlu'nda. bu yüzden çok yoğun bir ilgili olması muhtemel.Yeni transferleri ilk önce izlemek için büyük fırsat, üstelik  rakipte nispeten zayıf, ama tur garanti değil.

Başkanın özgürlüğünün de hem tribünlere hem de sahaya yansıyacağı aşikar ; geçen senenin hırsına, azmine, birlik ve beraberliğine çok şeyler katılacaktır kesinlikle.

Bu seneye dair şu notu da düşmeden olmaz, bu sene tüm tribün grupları Okul Açık'ta toplanacak. Umarım herkes için hayırlı,kazasız belasız,sıkıntısız bir tribün olur.

Umarım her vurduğumuz gol olur.

Vamos Fener. Amin.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder