20 Tem 2012

Adnan Öztürk Hakkında

"Malumunuz hasat mevsimi geldi. Çiftçi vatandaşlarımızdan ricam tarlalarını hasat sonrası sürmeden önce anız ateşine maruz bırakmasınlar. Toprağa hiç yararı olmadığı gibi ciddi zarar vermektedir. Ve uzun dönemde verimliliğin kaybolmasına sebep olmaktadır. Bu konuda gösterecekleri hassasiyet ülkemizin tarım rekoltesini ciddi anlamda yükseltecektir. Böylece gelecek nesillere sağlıklı tarım arazileri kalacaktır”


Aziz Yıldırım'ın çürüyen tapelerine atıfta bulunulan bu sözlerin sahibi Galatasaray Yöneticisi Adnan Öztürk'e ait. Gerçi bunu söylememe gerek yok,bu boş cümleleri kurabilecek tek insan olarak Adnan Öztürk hemen aklınıza gelirdi zaten.


Son bir senedir yaşadığımız bu süreçte Galatasaray Yöneticilerinin "Türk Futbolunun Ahlak Bekçiliği" sıfatını üstlenmesine bir anlam verememekle beraber bu tip açıklamaların ve adamların sıkça karşımıza çıkmasına alıştık... Benim aklımın almadığı bu gibi şahısların neden hala kendi dertleri olmayan konularda medyatik olmaya çalışmasıdır. Zaten belli bir kimliğe sahip bu insanlar kendilerinden daha büyük gördükleri rakiplerini yanlarına çekmek için mi, bu tip açıklamalar yaparlar bilinmez.Ancak Adnan Öztürk'ün densizliklerinden çok sıkılmış bulunmaktayım ve benim gibi düşünen nice futbol severin de olduğuna eminim.Her sağlıklı futbol adamının,  belden aşağı vurmaması gereken "şike davası" mevzusunda, belden aşağı vurmaya çalışarak kendini yerlere seren bu muhterem şahsiyetin ve başkanının artık futbol arenasından çekilmesi tek temennimdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder